Mikkelin Suomenniemellä sijaitseva SFC-Laamalansaari on valittu vuoden 2017 caravan-alueeksi. Tunnustus myönnettiin Turussa SF-Caravan ry:n messuilla. Valinnan teki yhdistyksen liittohallituksen nimeämä asiantuntijaraati tukenaan yleisöäänestyksen tulokset. 

SFC-Laamalansaarta hoitaa SF-Caravan Saimaan Seutu ry.- Yhdistyksessä on n. 1100 jäsentä, ja aktiivisuus näkyy alueen talkooväen yhteishenkenä ja ulospäin suuntautuvana ystävällisyytenä, raati totesi valinnan perusteluissa. Raati kiitti erityisesti alueen viihtyisyyden pitkäjänteistä kehittämistä ja yhteistoimintaa ympäröivän kyläyhteisön kanssa. - Laamalansaari on esimerkki leirintäalueesta, jossa ulkoisten puitteiden pienimuotoisuus tarjoaa matkailijalle suuren elämyksen.


Päärakennus

Päärakennus on saaren entinen, tunnelmallinen kyläkoulu. Rakennuksessa on keittiö, nuorisohuone, 3 wc:tä, toimistohuone sekä sali, jossa voi katsoa tv:tä, pelata pingistä ja lainata luettavaa.

Vaunupaikat

Vaunupaikat on rakennettu porrastetusti, ja rantapaikat on aina varattu vierailijoille. Alueella on kesäkioski, vaunun huuhtelupaikka, veneenlaskuluiska, 2 grillauspaikkaa, savustuspaikka, lasten leikkipaikka, frisbee-golf, sulkapallokenttä ja trampoliini. Koirille on oma uimaranta.